Nieuwjaarswandeling!

Op 7 januari 2018, om twaalf uur, houden we (Mary en ik) een nieuwjaarswandeling voor alle honden (en hun baasjes) die bij mij, van ‘t Morgenland, geboren zijn. Uit veiligheidsoverwegingen vermeld ik de locatie (die ik hiervoor heb gereserveerd) niet op mijn website. Het lijkt me geweldig leuk om iedereen, maar vooral ook de honden, nog eens terug te zien. Er zijn geen kosten aan verbonden. Een ieder betaald gewoon zijn eigen hapje en drankje. De zaalkosten heb ik op mij genomen. Voor het aanmelden, details en het opvragen van de lunchkaart, kunt u zich via mijn (bij baasjes bekende, hier niet gepubliceerde) email-adres opgeven. Tot 7 januari 2018.

Lieve groet,

Pauline

42 Responses

  1. Ha die Katja!!!!
   Wat leuk dat jullie toch komen. Vergeet je camera niet hoor. We hebben je nodig als fotograaf. De foto’s komen in mijn 10 jarig jubileumboek,waar ik graag alle honden in wil hebben met hun baasjes. Tot gauw

 1. Hoi Pauline, wij komen ook hoor! Gezellig, en wat een feest zal dat worden voor alle Doodles! Groet, Bas, Ghaya, Yovan en onze Odie

 2. Hallo Pauline,
  Wat fijn dat dit weer mogelijk is! Ik ga proberen om te komen! Hopelijk niet al te vroeg, ik kom uit Den Haag :).

 3. Hartsikke leuk! Pip, Bernadette en Lieke zijn erbij! Wij kijken er naar uit 🙂
  Tot dan!

 4. Hey Pauline ; we komen ook met Carlos. Hij is wel nog een junior ; maar hij staat zijn mannetje. Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar. Tot 7 januari .

 5. Hoi allemaal, ik heb al 2 x een bericht gestuurd dat ik kom met Charlie, maar het wil op de een of andere manier niet lukken.
  Wij zijn erbij 🙂

  Groetjes, Karin

 6. Hoi Pauline en Marie,

  Wij komen ook graag met ons Teuntje. Fijne feestdagen allen!

  Hartelijke groet,

  Luc en Saskia

 7. Harry is er ook bij, wij met z’n allen! Wat spannend voor Harry, hij vindt andere honden zeer interessant.

 8. Hallo Pauline,
  Wij gaan graag mee wandelen met Pipa.
  Stuur je de locatie door?
  Groetjes, prettige oudejaarsavond nog en tot vlug.
  Ludo en Nicole.