Bibi heeft vannacht het leven gegeven aan 8 pups

Wat een nacht was het. Vanuit het ziekenhuis heb ik de bevalling kunnen volgen via de webcam. Alles verliep voorspoedig en Bibi deed alles praktisch zelf. Tegen vier uur werd het Kim, die al nachten op was, wat te veel en kwamen de tranen los. Wat een gebeurtenis…  Zo goed gedaan Kim. Je bent geslaagd hoor!!!! Vroeg in de ochtend arriveerde de dierenarts om alle pups te inspecteren en kim verder te helpen. Ik ben toen gaan rusten. Het was (voor een eerste keer) voor Kim veel zwaarder dan ze had gedacht en dat mag ook. Het is ook gewoon zwaar en emotioneel werk. Zoveel gevoelens komen los bij een geboorte, onbeschrijflijk. Ik heb er weer zo van genoten. Alle pups liggen nu lekker bij mama Bieb en kim gaat nu slapen. Ze staat niemand meer te woord. Eerst douchen, eten en slapen.

Hier een eerste foto van een prachtig nest met acht lichte en donkere toffeetjes en donkerbruine- en crème-praline chocolaatjes. Ze zien er uit als om op te eten. Wat een geschenk is ook dit nestje weer.

5 Responses

 1. GEWELDIG!!!
  Wat een pracht!!! Nieuw leven….. Altijd weer een wonder!!! Mooi omschreven Pauline!!!!

  Liefs Mary ❤❤????????

 2. Wat heeft Bibi het weer goed gedaan
  En natuurlijk Kimberly ook zal best pittig zijn geweest voor haar
  Zien er goed uit de pups Pauline ?

  1. Was het ook hoor Jose. Maar, zo liefdevol, zorgzaam en betrokken als ze was, zo zijn er maar weinig. Ze was gewoon uitgeput op een gegeven moment. Gelukkig heeft Bart (de dierenarts) haar gelijk een helpende hand gegeven. Zo lief van hem. Geweldig.

 3. Proficiat Pauline met het leuke nestje.
  Fijn dat je de geboorte hebt kunnen volgen dat is toch speciaal he.
  Succes nog verder.
  Groetjes
  Ludo, Nicole en Pipa.

 4. Hoe zou het nu zijn met het schattige nestje van Bibi? Ik kijk al uit naar de volgende fotoreeks. Succes Pauline, Kimberly en Mary met de 8 lieverds.