De nieuwjaars-wandeling was een feest!!!!

Gisteren hadden we de Nieuwjaarswandeling. Het was een feest om alle pups (die bij mij geboren zijn de afgelopen jaren) weer terug te zien als uitgegroeide, volwassen honden. Al zeg ik het zelf, zo mooi en lief kun je ze nergens vinden. Het was echt een spektakel om de stoet richting de open zandverstuiving te zien trekken. Heerlijk Koffie vooraf in de Napolionzaal, waar op ons en de honden werd gewacht. Goed eten en Gluhwein na de wandeling om even bij te komen. Bij goede gezondheid gaan we dit jaarlijks herhalen. Ik heb genoten!!!!!  De groepsfoto is niet helemaal compleet omdat niet iedereen kon deelnemen aan de lunch in aansluiting op de wandeling. Hier wat foto`s om een indruk te krijgen van een heeel geslaagde, zonnige Cobbervrienden van het Morgenland-dag!!!


4 Responses

 1. Wat een geweldige foto’s!! Het was op alle fronten een dag met een gouden randje……
  Prachtige Cobbers, onzettend leuke baasjes, en Pauline, wat is dit een enorme pluim op al je werk van afgelopen jaren!!
  Ik ben echt trots, dat ik deel mag uit maken van deze prachtige Cobbers / familie van t, Morgenland.

  En dankbaar voor de intense vriendschap/ soort zusje, stoere , sterke Pauline!! Laat 2018 maar komen!!

  liefs Mary

  1. Ik hou van je liefie! Ik vind het geweldig om jou erbij te hebben. Je bent een grote steun voor me en uiteindelijk mijn beste vriendin gebleken, lief nichtje. Tijdens mijn hele ziekteproces was je er voor me. Dat is niet vanzelfsprekend hoor, want tijdens zo’n periode leer je echte vrienden kennen en viel er ook een dierbare (althans waarvan ik dacht dat deze persoon dat was) af. Klaplopers, noemde mijn vader deze types, die lopen weg als het moeilijk voelt of als er niks meer te halen lijkt. Nu komen binnenkort jouw eerste pups. Wat zullen dat een verwende jongens worden, ha, ha. Dan ben ik er voor je he!!! Vergeet dat niet:) 2018… here we come!!!

 2. Dank voor de mooie foto’s.
  Nu kunnen we nog eens geniet van die mooie dag.
  En Ja jullie zijn een schattig en lief team.
  Grts Lieve, Jo en Carlos