Nestje van Olivia en Picasso is vandaag uitgevlogen!

Nog een laatste check up. Ze hebben allemaal een bench, mijn boek, testresultaten, paspoortje. NDG-formulier, voederbakken en een verslagje van mijn dierenarts meegekregen! Nu moeten ze gaan wennen aan hun nieuwe leven, maar dat zal wel lukken bij de nieuwe baasjes.

Dag lieve pups! Ik heb van jullie genoten!!!???

 

 

 

11 Responses

 1. 07-05-2017
  Onverwachts sneller dan verwacht, maar wat zijn we blij én verliefd op bandje blauw, onze Juke ?
  Vanmiddag opgehaald, spannend voor ons, maar hoe zal hij zich voelen?
  Weg van al z’n broertjes & zusjes, z’n ouders, maar vooral ook weg van z’n steun & toeverlaat Pauline
  Die naast de eerste beginselen van z’n ouders hem de eerste puppy regels heeft aangeleerd, waar wij nu al van profiteren

  Bij thuiskomst eerst buiten verkennen, daarna mee naar binnen waar z’n eigen bungalowtent inmiddels klaar stond als eigen nest
  We hebben al geplast, gegeten, gedronken en gespeeld met z’n 3en en Juke heeft al heerlijk geslapen

  Loopt ons heerlijk achterna en laat ons Olleke nog ‘n beetje links liggen….op naar de eerste nacht………we hebben er alle vertrouwen in!

  So far so good

  Pauline, nogmaals bedankt voor ‘t vertrouwen in ons en deze geweldige charmante, intelligente, leergierige, ondeugende, maar ongelooflijk liefdevolle Charming Juke

  1. Ha, ha! Geweldig? Bedankt voor deze geruststellende update. Het ga jullie goed. Lekker slapen vannacht Juke, net zoals je hier deed hè! Ga maar jongen… je kan het!!!!

 2. Wat een lieve update!! En wat een prachtige pup is Juke!!!
  En wat klopt de match die Pauline gemaakt heeft….. En vooral mij viel dat op, omdat ik er was voor ter observatie en leermoment voor mezelf, en een stukje back up voor mijn nichtje natuurlijk.
  Ik wens jullie allemaal heel veel geluk, liefde en plezier met deze “maatjes voor het leven”!!! ????

  1. Ach lieve Mary… zo blij dat jij er was! Ben je goed thuis gekomen na je rit van wel twee uur? Lekker met Wim aan het wijntje hè! Ik hoop dat het een goeie is. Truste lieverd!

 3. Vandaag onze Pip mee naar huis mogen nemen! Autorit ging erg goed. Thuis meteen een plasje gedaan in de tuin en daarna de boel is goed verkend. Het is hier en daar nog wel onwennig voor haar, zo zonder broertjes en zusjes en de zorgende mama! Maar veel knuffelen helpt! Wij genieten volop!

  1. Lekkere schat! Ga maar lang slapen Pip… dan wordt je gezond groot. Ik ben ook uitegeteld van alle emoties hoor! Als ik zo mijn kussen ruik ben ik direct vertrokken. En… gezond weer op allemaal. Dag lieve Pip!!! Het ga je goed:)

 4. Mooi!!! Lieve kleine Pip in de Cobber slaapstand ????
  Met jullie rust, en die straalden jullie uit, gaat het heel snel goed komen… socialiseren en leren, gaat alleen snel en goed met rust ritme en regelmaat, en heeeel veel liefde en geduld!!!!
  Fijn om te zien ❤??????

   1. Wat lief van jullie! Dankjulliewel voor al het vertrouwen. Maryfrance ook erg fijn dat jij er bij was voor Pauline, mooi om te zien 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *