Verrassing!

Ik heb het even stil gehouden omdat ik het verloop eerst wilde volgen, maar… Engel verwacht pups en is op dit moment aan het eindpunt van haar dracht gekomen. Het gaat tot nu toe uitstekend.

Ik had haar vorig jaar uit mijn fokprogramma gehaald voor retirement omdat ze drie nestjes heeft gehad en ik haar generatie niet verder zou hoeven voort te zetten. Maar… omdat ze feitelijk te jong en te fit is voor retirement en de breeding prospects die zij voortbracht allemaal een goede of excellent of hipscore blijken te hebben, is het verantwoord om met haar kwaliteiten en hetgeen zij voortbrengt nog een of twee keer de genenpool te versterken. Een teef krijgt doorgaans (maximaal) 5 nestjes. Ze is een geweldige moeder en hulpmoeder en heeft ook het nestje van Olivia weer opgevoed. Zodra het nest is geboren kan voor haar pups worden ingeschreven. Ze krijgt karamel-kleurige, standaard en grote medium pups.

De vader van de pups is Picasso.

Redd Angel

Picasso o

2 Responses

  1. Feestje!! Oh Pauline, geweldige combinatie Engel en Picasso!!
    Ik heb een pup uit het vorige nest, Mara, en ze is prachtig, slim, enthousiast, oogverblindend, maar vooral sociaal en LIEF!!!
    Ook zij is getest, en ook haar heupen/ ellebogen ogen, en alles wat belangrijk is, is goed tot exelent!!
    Spannend Lieve Pauline, ik volg je op de voet ?❤?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *