Planning nest 2021 Aafje en Pepper

De dekking tussen deze twee ouderdieren is vorig jaar helaas niet gelukt. We gaan deze combinatie ouderdieren daarom in 2021 nog eens proberen.

De mensen die toen op de wachtlijst stonden voor deze ouderdierencombinatie zijn doorgeschoven naar het aankomende nest van Desie van Kim, een samenwerkende partij. Desie is op dit moment drachtig van wel 10 pups.

Bovenstaande ouderdieren hebben allebei een Orivet certificaat waaruit blijkt dat hun DNA volledig is onderzocht en ze allebei vrij zijn van alle mogelijke aandoeningen die bij een hond kunnen voorkomen, zo ook hun ouders. Ze hebben allebei een OFA certificaat waaruit blijkt dat beide ouderdieren excellent en/of good heup-, en elleboogscore hebben, zo ook hun ouders. Verder zijn alle generaties op de stamboom getest en hebben ook alle voorouders alle gezondheidsonderzoeken gehad, waardoor er ook met die generaties mocht worden voortgeplant.

De ouderdieren die uit deze bloedlijnen voortkomen zijn de afgelopen 12 jaren gezond gebleken, zo ook de 96 pups die ik zelf de afgelopen 12 jaar heb gevolgd, maar ook de pups van de nazaten die als Bioparent werden verkocht zijn gezond en vrij van erfelijke aandoeningen. Veel professionals in binnen en buitenland hebben een prachtige, gezonde nazaat van mijn honden.

Door mijn eigen bloedlijnen te vermenigvuldigen verwacht ik dat deze van `t Morgenland bloedlijn gezond zal blijven en dat de goede kwaliteiten zich gaan versterken.

Hieronder een paar voorbeelden uit de bloedlijnen van de bovengenoemde ouderdierencombinatie.