Hoera! De verpakkingszakken zijn binnen.

Eindelijk…  de verpakkingszakken zijn binnen vanuit Italië!

Deze week zal een deel van de zakken in België worden gevuld met mijn hondenvoeding. Vrijdag komen de eerste pallets bij mij aan en worden de bestellingen verwerkt.

Kristel zal nog wat mooie foto`s maken van de eerste zakken klaar voor vertrek naar Nederland. Mijn zoon gaat ze vervolgens vanaf maandag bezorgen. Ik heb een geel bestelbusje voor de bezorging gekocht, zodat u weet wanneer wij voor de deur staan.

Had u nog niet besteld? Dan kunt u ook nu nog snel even bestellen, zodat uw voeding maandag nog mee kan met de eerste bestellingen.

Ik ben ook al bezig met de gestoomde variant. Dat is vers konijn en/of zalm met dezelfde ingrediënten als de brokken, maar dan in de vorm van vers  gestoomd vlees, niet rauw.  Ter afwisseling of om gewoon lekker door de brok de mengen.

Zo trots als een PAUW is Paulientje!!!!!