WhelpiCozy, innovatieve werpkist voor professionals, definitief ontwerp!

WhelpiCozy Sandstone

WhelpiCozy Millstone Grit

Dit zijn de definitieve kleuren en is mijn definitieve ontwerp voor de innovatieve werpkist waarvoor ik uiteindelijk voor heb gekozen, in een nog beter getest materiaal.

Het interieur van de WhelpiCozy zal in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kan iedere fokker zijn/haar smaak invullen in een basiskleur WhelpiCozy, Millstone Grit of Sandstone. De meeste mensen hebben deze basiskleuren wel in huis. Het materiaal is echt verbluffend!!! Ik was met het eerste model nog niet helemaal tevreden, maar dit materiaal overstijgt huizenhoog mijn verwachtingen.

De whelpiCozy heeft nu een zeer luxe uitstraling en kan naar ieders smaak worden aangekleed. Dit ontwerp kan nu eindelijk in productie en is na een jaar overleg, wikken en wegen en bijstellen van de materialen, klaar voor de pers. Ik ben zooooo enthousiast. Echt een doorbraak voor alle fokkers die weten wat het allemaal inhoud en waar je tegenaan loopt. De veiligheidsstangen (die van bovenaf kunnen worden ingelegd in de daarvoor bestemde sleuven) ter voorkoming van doodliggen en het bijpassende deurtje worden erbij geleverd. De randen, vooral de rond afgewerkte hoeken, zijn lekker breed, je kan er zelfs even iets opleggen, of er even op zitten. Heel comfortabel. De instap is laag, dat vind ik vooral een grote vooruitgang voor de moederhond, en… de WhelpiCozy staat op poten, heel hygiënisch. Kijk voor alle details even op pagina `Hello WhelpiCozy, dag oubollige werpkist”, of vraag naar de brochure via de contactpagina.

Ik heb inmiddels 50 brochures verstuurd naar enthousiaste fokkers!