Een nieuwe voeding, speciaal ontwikkeld voor de Australian Cobberdog, komt er eindelijk aan!!!

Geweldig nieuws over een nieuwe uitvinding! Ik heb zojuist een nieuwe voedingslijn besproken, speciaal te ontwikkelen voor de Australian Cobberdog.  Het waarom, wat het zou moeten doen en voor welke problemen binnen dit ras het zou moeten functioneren, hebben we helemaal doorgenomen.

Vandaag hebben we op de tweede dag in het nieuwe jaar onze samenwerking beklonken en van mijn idee om speciale voeding voor de Australian Cobberdog te ontwikkelen een feit gemaakt. Binnen drie maanden zal deze voeding op de markt komen.

Al jaren lopen we met dit ras aan tegen periodes van minder eten en het enigszins schraal worden zonder aantoonbare reden. Australian Cobberdogs zijn namelijk kieskeurige eters en daarnaast verdragen ze niet elke hondenbrok en/of vers vlees. Vers vlees voor honden zit altijd vol ziekteverwekkers, zoals: listeria, salmonella, blaasworm, E.coli en andere ziekteverwekkers, waarvan deze honden ziek worden, net als de mens. Ze hebben een bijzonder gevoelig  systeem, zowel mentaal als fysiek en een vacht die gewoon goed in conditie moet zijn. Een koudgeperste voeding, waarvan de voedingswaarde speciaal afgestemd is op dit ras, met toegevoegde kruiden en herbs kon niet langer uitblijven.