Nestje van Olivia en Picasso in aantocht!

Op dit moment zijn we in afwachting van de naderende bevalling. Alle pups uit dit nest zijn uiteraard al ver voor de dekking besproken. U kunt zich voor dit nest derhalve niet meer inschrijven. Op deze pagina ga ik de updates plaatsen waarop u een reactie kunt plaatsen.

 

4 Responses

 1. Nou Pauline daar gaat ie dan…. Eens kijken of ik dit goed doe?!! Ten eerste prachtige foto’s van Olivia en Picasso….. Wat een prachtige pups gaan dit worden…..
  Ik hoop dat alles voorspoedig gaat, en dat Olivia net zo’n top moeder word als de andere 2 dames, dit x is het haar tijd om extra aandacht te krijgen…. ??????

  1. Hey Marleen,

   Nee nog niet!!! Ze zou een week te vroeg zijn geweest, maar ik hield er wel rekening mee omdat Bibi een week te vroeg beviel, zonder enige aankondiging, met een temperatuur die hoger was dan die van Olivia nu. Feitelijk moet ze 7 maart bevallen, dus we zijn niet over tijd.
   Hoe is het met Beertje? Hier kan je straks foto`s van haar plaatsen hoor, alleen het werkt nu nog niet optimaal. Maandag ga ik er even over bellen.
   Groetjes,
   Pauline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *