Hoera!!! Onze vernieuwde website is online!

Ik ga proberen om regelmatig een onderwerp te openen op het toekomstige Blog. Alvast van harte welkom!

Без имени-19

5 Responses

 1. Me and my husband live in Zeist, we are looking for a labradoodle to complete our family, never tought it would be so hard to find one.
  Do you still have any puppy from these litters available?

  Thank you!

  1. Hi Paula!

   Thanks for posting a comment!

   For information you can call me at the following number: 06-18714459.

   Have a nice weekend,

   Pauline Hendriks

 2. Hallo Pauline! Alhoewel ik geen Cobberdog van jullie heb, vind ik het wel erg leuk om een reactie op deze blog te zetten! Ik heb jou leren kennen als een hele sensitieve en betrokken vrouw, die af en toe een nestje prachtige Australian Cobberdogs fokt. Wat was het fantastisch om je laatste nestje te volgen van Engel en hoe liefdevol heb je je ontfermd over de kleine Benjamin, die er nu al uitziet als een ondernemend pupje met genoeg kracht om de wereld aan te kunnen met jullie hulp en begeleiding! Onze. Kiesja komt ook van een fokker die bij de MBDA is aangesloten. Ik hoop je komend jaar weer eens te ontmoeten tijdens een wandeling of anderszins! Veel groetjes en een poot van Kiesja, Atie Postma ?.

 3. Hallo Pauline,
  Wat een toegankelijke site is het geworden! Proficiat. Leuk ook om hier ervaringen te kunnen delen of lezen. Wij hebben sinds gisteren ons maatje Lev thuis en zijn echt “in love with Lev ❤️” een enorme leergierige en slimme knuffelkoning is het.. Wat een superstart heeft hij jou en je gezin gehad ! Dat maakt het voor ons net wat makkelijker. Groeten van ons allemaal. Jochem, Lianne, Rens, Stef en Lev ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *