Pups!

Mamma is even eten!

20 Responses

 1. Deze mooie dame Bibi waar ik en me vriend helemaal verliefd op zijn. Ze was net even lekker geborsteld en bijgeknipt ja dat wil wrl als je even een bezoekje brengt aan de trimster? Daarna altijd even kekker knuffelen met elkaar en lekker kusjes geven en koekkies eten wat houden wij veel van dit prachtige cobbertje❤️ Wij gaan in de toekomt van de volgende dekking een pup van haar nemen en daar kunnen we haast niet op wachten? Ze baarst zulke mooie babies echt perfect gewoon. Nu Olivia mama is geworden gaat het al helemaal kriebelen en moet je is kijken want een schoonheden mooie Olivia op de wereld heeft gezet. Helaas kon ik er niet bij zijn wat ik heeeeeeel graag had gelukken om dit prachtige moment mee te kunnen maken? Ik kan van Bibi honderden foto’s erop zetten maar denk dat een paar al genoeg is om van haar weg te zijn ❤️ Daaaaar komen ze >>>
  Heeeeel veel dikke kusjes en knuffels van Kimberly & Ricardo?

   1. Ja vind het zelf ook zo leuk en kan haast niet wachten tot we dat allemaal zelf mee kunnen gaan maken ????

  1. Bibi is zo super lief
   Als ik bij ons Kimberly kom is ze door het dolle heel net als haar eigen honden
   Ollie heeft een super nestje zijn zon dotjes de pups
   Ben er maar trots op Pauline?

 2. Een hoopje liefde ??????
  Wat groeien ze al Pauline, gaat het om met Olivia, die moet behoorlijk eten om dit stelletje tevreden te stellen!!!! ❤❤??

 3. Hoe mooi zijn deze pups! Wat een schatjes. En moeder Olivia doet het zó goed, wat kun je daar trots op zijn Pauline? Maar dat geldt ook voor jou zelf. Zoals jij met de honden omgaat, dat is echte liefde??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *