29-03-2017: Alle tien een eigen bordje!

Vandaag wezen shoppen om de oplossing tegen kliederboel te vinden en kijk… allemaal een eigen bakje op een houten standaard. Wat een uitvinding!

13 Responses

 1. Goedemorgen!!!
  Haha, geweldig, en misschien kunnen ze zo sneller “netjes” eten ??
  Alhoewel, het gras bij de buren is altijd groener, dus het eten van de buurtjes toch ff proberen!!! Je kunt er ook gewoon in gaan staan en om je heen eten haha!!!

  Mooi Pauline, ze doen het super!!❤?❤

  1. Ik probeer steeds wat anders om het mezelf wat makkelijker te maken, maar ja … tien pups blijft aanpoten. Vooral als je alle vieze bordjes weer moet schoon schrobben en daarna tien poepjes moet opvangen. Ik hoop altijd maar dat ze niet allemaal tegelijk gaan poepen, want dan ben ik de klos, ha, ha!

   1. Haha, dat kan ik me voorstellen ja! Hopelijk besparen ze je 10 poepjes tegelijk, haha!

 2. Ja Pauline er zal er altijd wel een bij zitten die het heerlijk door de pap loopt te baggeren ?Maar dat maakt het voor ons extra leuk om te zien ! Maar wat gaan ze snel en wat zien er prachtig uit ❤??

 3. Wat een goed idee, Pauline! En omzettend leuk om te zien staan zo!! (De afwas erna lijkt me idd iets minder. De poepjes komen voorlopig toch nog wel of het nou 1 grote of 10 kleine bakjes zijn, haha.) ?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *