24-03-2027: Eerste papje!

Net drie weken oud en vandaag het eerste papje op. Jammie!!!

 

 

4 Responses

 1. Wat is dat weer snel gegaan!!! En wat groeien ze toch goed!!!
  Voor Olivia, komt dit bijvoeden als geroepen denk ik…..
  Nu staat ze er niet meer alleen voor.
  ????❤

  1. Nou hè!? Als een trein. Olivia wil er graag bij blijven, maar ‘s nachts moet ze nu slapen van mij en ligt ze apart in de gang om bij te tanken. De pups slapen dus al door de nacht heen en krijgen 6 voedingen van vijf uur ‘s ochtends tot half twaalf ‘s avonds. Twee keer moedermelk en drie keer pupvoeding van mij. Het gaat uitstekend allemaal. Nu nog het mooie weer en dan naar buiten.

   1. Ze gaan we als een speer wat vliegt de tijd toch helemaal slamier meer op een puppy’s zit te wachten want dan kruipen de weken voorbij !
    Wel heel fijn voor Olivia dat ze nu endan haar rust kan nemen ❤??

    1. Och Amita, Olivia is een heel bijzonder moedertje. Ze wil niet rusten, ze wil bij de pups blijven. Ik heb haar in mijn slaapkamer genomen, maar dan nog moet ik haar dwingen te slapen. Ze zou er voor sterven deze lieverd. Ik denk daarom dat we voor het eerst een veel moeilijker afscheid gaan meemaken als ze 9 weken worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *