Update 26 mei 2019: Olivia en Picasso krijgen pups rond 11 juli 2019!

Olivia en Picasso

Olivia is op 11 en 12 mei op natuurlijke wijze gedekt door Picasso. Dit wordt Olivia`s derde en tevens laatste nestje. Hoogstwaarschijnlijk is dit nest, na 10 jaar, tevens (ik hoop voorlopig) mijn grand finale. Olivia is op 11 juli 2019 uitgerekend. 
Omdat Olivia zulke prachtige pups krijgt en haar foklijn bijzonder is, heb ik zoveel mogelijk pups uit dit nest voor aankomend fokkers beschikbaar gehouden. Fokkers of aankomend fokkers hebben daarom voorrang op de wachtlijst. De pups worden rood en/of donker karamel. Olivia draagt het rode gen en Picasso het karamelkleurige gen. Picasso komt uit USA Boston en is, net als Olivia, door mij grootgebracht. Hij draagt meerdere kleuren in zijn genetisch matriaal. Ze hebben allebei een wavy fleece vacht en hebben een standaard formaat. Standaard is groot (naast mini en medium). Het worden dus grote pups. 
Het bijzondere is eigenlijk dat Picasso trouw is aan zijn roedel. Hij heeft nooit uit willen dekken, ook niet wanneer collegafokkers hier kwamen met een teefje dat gedekt moest worden. Elders lukte het dan wel voor hun (op dezelfde dag) met een andere reu. Picasso is een selectieve, monogame reu die een trouwe band heeft met Olivia. Een liefdeskoppel voor het leven.

Hieronder een paar fotos van een aantal kinderen en kleinkinderen van Olivia en Picasso: