Reorganisatie!

Mededeling!

Met de productie van onze vernieuwde voeding zijn we (door de oorlog in de Oekraine) tegen nieuwe problemen aangelopen m.b.t. o.a. de kosten van de inkoop van de Ingrediënten. Die zijn erg duur geworden, terwijl onze voeding betaalbaar moet blijven. Het project kan daarom pas in 2023 worden hervat en gerealiseerd. We streven er nu naar om in 2023 dan gelijk ook uit te komen met de drie andere nieuwe voedingen die voor die periode al stonden gepland. We reorganiseren tegelijkertijd. Van `t Morgenland wordt `Morrowland`en de voeding valt daaronder als dochteronderneming met de naam `Morrowland taste of nature`!

Die twee worden dus van elkaar losgekoppeld als twee ondernemingen. Dat vonden we veel overzichterlijker. Met een slimme, volwassen dochter in huis (die volgens deze tijd denkt en werkt en waarmee ik een team vorm) krijgt alles nieuw leven ingeblazen. Ik ga graag mee in haar flow en haar verfrissende kijk op marketing!

Mijn filosofisch ingestelde dochter gaat met mij de dochteronderneming `Morrowland taste of nature` draaien en gaat voor die onderneming het accountmanagement doen. Zij gaat o.a. ook naar de USA om de agent’s daar op te leiden en te begeleiden. Zo kan ze gelijk uiting gaan geven aan haar liefde voor de wereld. De wereld staat hemelsbreed open voor jonge, gepassioneerde vrouwen met een doel.

Goede plannen en goede vooruitzichten dus, met bundeling van oude en jonge inzichten;)), het recept voor voorspoed en succes!

Lieve groeten,

Pauline en Sophia