Nieuwkomers en planning voor de toekomst!

De wachtlijsten zijn nog steeds erg lang bij mij. Ik heb daarom drie gastgezinnen geselecteerd waar ik  een teefje zal plaatsen. Op die manier kan ik volgend jaar meerdere nestjes realiseren en toch maar twee honden thuis huisvesten.

Wie komen eraan:

  1. Ik houd zelf 1 teefje uit het komende nest van Cochava/Aafje. Als het een heel groot nest zal worden, houd ik 2 teefjes voor mijn voortzettingsprogramma die naar de geselecteerde gastgezinnen gaan.
  2. Er komen nog twee rode reuen bij, 1 uit de USA en 1 uit Australie, zodat we 4 inzetbare reuen hebben. Ook deze jongens gaan in een lief gastgezin wonen.
  3. And last but not least… hoop ik nog 1 nieuwe bloedlijn teef binnen te halen binnen 3 weken.

Voorlopig hebben we dan inzetbaar: 4 teven en 5 reuen.

Teven in gastgezinnen krijgen bij mij hooguit twee nesten in hun leven, dus dat is echt te overzien.

Omdat ik meerdere reuen wil importeren i.v.m. een gebrek aan GOEDE reuen in Europa, kunnen mensen zich nog opgeven als gastgezin. De mensen die zich al hebben aangemeld gaan natuurlijk voor, mits ze aan de selectieprocedure voldoen.