Najaarswandeling!

 

ER KOMT WEER EEN WANDELING AAN!!!

Dit keer is het een “najaarswandeling” i.p.v. een nieuwjaarswandeling. Dit kan even niet anders omdat ik eind oktober in een trial ga en niet weet of ik dan in januari al opgeknapt ben.

Ik heb net als vorige keer een zaal gereserveerd in Bosch en Duin te Udenhout. Dat was een geweldig leuke locatie met veel mogelijkheden. Voor ons is nu de grotere zaal gereserveerd, de ”Duinzaal”. Die is niet beneden, maar gelijk links als je binnenkomt. Op het bord wordt ook aangegeven waar de gasten van ”Pauline” worden verwacht.

Ik heb de zaalkosten en de koffie en het gebak weer voor mijn rekening genomen, vooral ook omdat ik dan 18 oktober jarig ben geweest en daarom trakteer:) Aansluitend is er de mogelijkheid om samen te lunchen. Daarvoor zijn ook weer vele mogelijkheden.

Als jullie van te voren opgeven of je aanwezig zal zijn, kan ik van te voren het menu op laten maken. Dit is ongeveer € 10, per persoon en kun je daar gewoon zelf afrekenen. Over de lunchprijs heb ik natuurlijk onderhandeld;) Het moet wel leuk en betaalbaar blijven. Tien euro per persoon lunchprijs leek me voor iedereen wel haalbaar.

Ook als je gewoon mee wil wandelen om te kijken hoe onze honden eruit zien en/of gewoon eens een praatje wil maken met de eigenaren, mag je natuurlijk komen. Maar ook dan moet je wel van te voren aanmelden via het contactformulier op deze pagina, anders rekenen we op te weinig of te veel mensen.

De wandeling zal op 20 oktober zijn, aanvang 11:00 uur.

Het adres is: Schoorstraat 50, 5071 RC Udenhout.

AANMELDEN KAN VIA DE CONTACTPAGINA, OP DEZE PAGINA.

KATJA VAN NOORT, ”DIERENFOTOGRAAF” MAAKT DIE DAG FOTO’S VAN DE WANDELING EN NATUURLIJK VAN JULLIE HONDEN. DIE FOTO`S KUNNEN JULLIE VIA MIJ OPVRAGEN EN KRIJGEN JULLIE GEWOON GRATIS VAN MIJ ALS MOOIE HERINNERING. TEGELIJKERTIJD HEBBEN JULLIE DAN WEER EEN MOOIE FOTO VAN JULLIE HOND.

Met dank aan Katja van Noort van KAAA fotografie. Kijk snel even op haar website om met haar kennis te maken!

https://kaaa-fotografie.nl/over-kaaa-fotografie/

Hopelijk tot 20 oktober!

Lieve groet,

Pauline.