Mijn webwinkel is ONLINE en open!

HOERA!!!! Eindelijk het is zover! Mijn webwinkel is open.

 

Naar de webwinkel? Klik op > Natuurvoeding

Wist u dat we al over de 2 ton KILOGRAM aan voeding hebben verkocht? Terwijl de winkel nog niet eens open was. Kilogram hoor, niet aan omzet!!!

Tot nu toe heb ik alleen maar tevreden en verbaasde klanten i.v.m. de vooruitgang, zowel fyiek als mentaal. Een mega succes! Zo trots als een pauw ben ik. Het werkt en het is gelukt.

Alle bestellingen lopen nu via mijn webwinkel. De factuur krijgt u vanaf nu in uw mailbox, omdat de introductieperode voorbij is en ik nu BTW moet doorberekenen aan de klant.

Ik heb besloten om de prijs toch inclusief BTW te houden, anders wordt het te duur. Kijk hieronder om een aantal vergelijkbare voedingen te bekijken, maar dan zonder het unieke recept. Vergelijk vooral het gewicht ten opzichte van de prijs en kwaliteit. Mijn voeding bevat 42% vlees.

Prijsvergelijken met andere specifieke hondenvoeding, maar dan van 8 tot 12 kilogram:

  • Specific Allergen Management plus COD 12 kilogram, prijs €93,95
  • Specific Digestive Support CID, 12 kilogram € 78, 50
  • Royal Canin Aanalgenic Hond, 8 kilogram € 65
  • Hills Food Senitives, 10 kilogram € 65,95
  • Orijen Fit & Trim 11,4 kilogram € 92,95
  • Enzovoorts
  • Renske Lam en rijst 12 kilogram € 71,09

Note: bovenstaande prijsvoorbeelden (exclusief BTW) van specifieke voorbeelden voedingen waarmee ik wil concurreren, zijn niet op het ras afgestemd. Mijn voeding is dat wel! Bovenstaande prijzen van concurrenten zijn ook niet gebasseerd op 15 kilogram, maar op een gewicht van van 8 tot 12 kilogram. Het vleespercentage in mijn voeding is 42%, ook daar zit ik boven gemiddeld. Bovendien is het niet tot 80 Graden verhit, maar van 30 tot maximaal 60 graden. Het is immers een koudgeperste brok. Goede bacterien blijven daarom behouden. In prijsverhouding is mijn voeding dan niet alleen veel goedkoper, maar ook veel beter! 

U kunt mijn voeding in mijn webwinkel mijn voeding en mijn boek bestellen. Ik ben bezig met een prachtig assortiment.

Ik blijf wel klein met een nuttig assortiment en beperk mij tot: Natuurvoeding voor ons ras en de Kruidotheek. Ik word geen dierenwinkel. Dat is niet de bedoeling.

Neem alvast een kijkje in mijn winkeltje. Het assortiment wordt binnenkort verder aangevuld.

PaulineXXX