Grand Finale! Dit was (na 11 jaar) “voorlopig” mijn laatste nestje. Zondag vliegen de eersten al uit…

Alle pups waren ver voor de dekking al besproken en met zes weken gematcht aan hun baasjes. Nu ze 8 weken zijn mogen ze het nest verlaten. In oktober begint mijn nieuwe trial tegen darmkanker. Ik vecht al twee jaar om te genezen. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat dit uiteindelijk zal gebeuren. Al met al zal deze behandeling ingrijpend zijn en langere tijd in beslag gaan nemen. Ik mag dan niet in aanraking komen met ziekteverwekkers die honden natuurlijk met zich mee kunnen dragen. Zodra ik er weer toe in staat ben, pak ik de draad uiteraard weer op.

Voor de “Grand Finale” van mijn laatste nestje met de oude generatie, heb ik een mooie foto-shoot laten maken door: “Katja van Noort” van KAA fotografie. Wat is zij toch meesterlijk goed!! Ook dit nest was trouwens weer om op te vreten: zo mooi, zo lief en zo leuk. Ik heb er weer enorm van genoten. Dag allemaal! Wellicht tot in de toekomst en we zien elkaar in elk geval tijdens de najaarswandeling. Die kondig ik hier nog aan en daar maken we weer een gezellige dag van, met een hapje en een drankje. Tot dan!!!

Hieronder nog een paar enige foto`s van mijn “voorlopig” laatste nestje met de oude generatie. Als ik een nest kan plannen in 2020 en ik weer fit genoeg ben, zal dat in elk geval met de nieuwe generatie zijn.