Van `t Morgenland gaat veranderen. Wil je meedoen? Lees dan verder!


Geweldig leuk nieuws!

Van `t Morgenland gaat na 13 jaar ondernemerschap licentiegever worden. Het wordt 1 grote partij met vooralsnog 5 nieuwe licentienemers. Dit zijn opgeleide professionals en leden in opleiding die onder 1 naam samen hun kennis gaan delen en vergaren. We gaan middels een licentieovereenkomst onder de paraplu Van `t Morgenland de handen in 1 slaan. Met veel ruimte voor nog meer nieuwe aankomende leden die zich ook kunnen aansluiten, binnen en buiten Nederland. Deze nieuwe leden moeten dan wel een bio-Parent van van `t Morgenland in bezit hebben.

Deze honden zijn allemaal goedgekeurd en klaar om de genenpool van dit ras in ontwikkeling te gaan versterken. We willen dit ras naar een hoger level gaan tillen met veel meer mogelijkheden in de keuze van bijvoorbeeld dekreuen. We willen ook nieuw bloed creëren in Europa. Er zullen ook nieuwe infusies moeten worden aangevraagd omdat we in Europa door nieuw bloed heen zijn geraakt. Om inteelt te voorkomen, de wachtlijsten te kunnen blijven bedienen en om deze geweldige hond te kunnen blijven behouden, zijn: actie, nieuwe ideeën en samenwerking nu noodzakelijk geworden.

Bij de WALA, de organisatie voor de Labradoodle zijn ze inmiddels ook met nieuwe infusies bezig heb ik vernomen. 

Wat is de intentie?

 1. We beginnen met 5 startende professionals die een bio-parent van mij hebben. Dit zijn nieuwe mensen die binnenkort gaan beginnen. Mensen die al jaren een bio-parent van mij hebben bezitten immers al hun eigen website en onderneming. Ze kunnen echter wel meedoen als zij dit willen/wensen.
 2. Middels een licentieovereenkomst werken we onder 1 logo/bedrijfsnaam `van `t Morgenland` samen.
 3. Nieuwe reuen die we gezamenlijk bekostigen en die naar Nederland worden gehaald, worden alleen binnen de organisatie ingezet om de bloedlijnen kort te houden en ze goed te kunnen blijven volgen.
 4. Nieuwe reuen gaan bij voorkeur bij 1 van de leden wonen om ze te kunnen opvoeden en te kunnen beschermen.
 5. Elke nieuw lid krijgt zijn eigen pagina op de website zodat pupkopers (heel transparant) alle van `t Morgenlandleden bij elkaar kunnen vinden.
 6. Omdat alle leden gemiddeld 1 a 2 nestjes per jaar hebben en op kleine schaal produceren, kunnen we gezamenlijk toch op een wat grotere schaal realiseren en zo de wachtlijsten bedienen.
 7. Het logo en de website gaat veranderen.
 8. Alle leden worden middels een groepsfoto zichtbaar op de homepage en hun eigen pagina is in het web-menu te vinden.
 9. Het aanbod op onze website zal gaan variëren. Zo kunt u er ook gedragstherapeuten vinden, dierenartsen, benodigdheden etc.
 10. Mijn webwinkel zal worden gelinkt aan deze nieuwe pagina.
 11. Een hond die van `t Morgenland afkomstig is zal herkenbaar blijven aan zijn looks/voorkomen, zijn uitstekende gezondheid en vitaliteit, zijn gedrag en zijn geweldige karakter. Zo van….. Kijk dat is er nou een van van `t Morgenland, dat kun je zo zien aan zijn houding en karakter.
 12. Partijen waar de dekreuen vandaan komen worden genoemd op onze pagina met een link naar hun website. Zij kunnen meeprofiteren van kosteloze reu-uitwisseling en zo zelf ook, zonder geraffineerde contractregels, hun bloedlijnen verrijken.
 13. Als je onder de paraplu van van `t Morgenland werkt worden dekkingen onderling kosteloos aan elkaar gegeven. We werken samen aan het verrijken van de genenpool.
 14. Vooralsnog zijn of blijven alle Van ‘t Morgenland leden MDBA geregistreerd.
 15. Website wordt drietalig, Nederlands, Duits-, en Engeltalig.

Wil je meedoen en meewerken aan dit geweldige ras in ontwikkeling, heb jij je vakbekwaamheidsdiploma of heb je je hiervoor ingeschreven, wil je gesteund worden door een fijn team, zonder zelf de beslommeringen te hebben van: het opzetten van een website, het vergaren van een klantenkring en het opbouwen van een goede naam, ben je betrouwbaar en eerlijk, bekommer jij je om het welzijn van hondenrassen in het algemeen? Sluit je dan aan bij Australian Cobberdogs van `t Morgenland. Via een van onze leden kun je middels bepaalde afspraken een bio Parent-prospect aanschaffen. Omdat de aanschaf van een bio-Parent kostbaar is, hebben we daarvoor ook opties bedacht, zodat je toch bij ons kan beginnen.

Je kunt schrijven naar dit webadres via de contactpagina.

Wellicht tot ziens!!!